KOZAL KOZA ALTIN 2 MART 2018

GÜNCELLEME: 15 MAYIS 2018

KOZAL: Günlükte Bullish Kama formasyonu 44.00 düşen trendi kırması ile hareket başlayabilir. MACD muhtemelen trigeri sinyal çizgisi üstünde kıracak ki bu olumlu olur hareket için. 9 Ema nın 50 Ema aşağı kırmadan temas ederek yukarı yeniden dönmesi bu olumlu hareketi diri tutabilir.

Kamanın alt bandı aşağı kırılması halinde Kama formasyonu bozulur.

————————————————————————————————————

GÜNCELLEME: 27 NİSAN 2018

KOZAL:

150 dk. kısa vade grafik yapısında Megafon Formasyon ihtimali dikkat çekiyor. Yükselen huni içindeki hareket üst ve alt bant içinde devam eder. Zaman zaman üst ve alt bantlar ihlal edilebilir sarkmalar oluşabilir. Kısalardaki düzeltmeleri bundan önce birkaç kez grafikte görüldüğü gibi kanal içinde karşılanıyor. Alt bandın kırılıp kalıcı olması ile formasyonda ciddi düzeltme görülür. Nadir olarak üst bant yukarı ihlal edilip hareket yukarıda devam etmesi de yaşanıyor.
Kısa vade 9 günlük emanın 50 emanın yukarısında kalmaya devam etmesi halinde yukarı hareketin devamı şeklinde yorumlanır.

—————————————————–

GÜNCELLEME: 20 NİSAN 2018

KOZAL: Yükseliş trendindeki düzeltmesini yapıyor görünmesi ile kısalardaki hareketini devam ettirecek gibi. 60 dk grafik yapısı ile Wolfe formasyonunu geliştiren Thomas Bulkovski’ye göre Bearish Wolfe Wave oluşum ihtimali görünüyor. 49.50 kırılması halinde 1-4-6 hattına kadar bir hareket söz konusu olabilir.

————————————————–

KOZAL KOZA ALTIN İŞLETMELERİ

KOZAL

 

1

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*