SEZONUN SON FİNANSAL EĞİTİM BULUŞMASINI 28 NİSAN’DA BURSA’DA YAPIYORUZ.

SEZONUN SON FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİM BULUŞMASINI 

28 NİSAN PAZAR GÜNÜ ‘DA BURSA’DA YAPIYORUZ.

 

TOPLANTIMIZ BURSA RAMADA NİLÜFER HOTEL’DE YAPILACAK

Finansal konularda deneyimli Osmanlı Menkul Değerler Yönetici Direktör Osman Utku BOZDOĞAN ve Teknik Analist PiriKAPTAN tarafından yapılacak finansal okuryazarlık eğitiminin sezon sonu programı 28 Nisan Pazar günü saat 09.00-17.30 arası Bursa Nilüfer Ramada Hotel’de yapılacak.

—————————————————————

EĞİTİME KATILACAKLAR İÇİN:

REZERVASYON:

TEL: 0543-663 1039

——————————————————————————————————–

Araya Ramazan ve bayramların gireceği yaz aylarında toplu eğitim programlarımıza Bursa programından sonra birkaç aylık bir ara vereceğiz. Ancak küçük çaplı il ve ilçelere ziyaretlerimiz olup tanışma sohbet türü buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Eylül ayı ile birlikte yeniden toplu eğitim buluşmalarımızı yeniden başlatacağız. 

Deneyimli Finans Uzmanı Osman Utku Bozdoğan öğleden önceki programda Temel, Bilanço ve Takas analiz esaslarını anlatarak püf noktaları ve maliyet yapılabilecek hisselerin hangi kriterlere göre tespit edileceğini, zarar kes ve kar al noktalarının nasıl belirleneceğini sistem üzerinde paylaşacak.

Öğleden sonraki bölümde Teknik Analist PiriKAPTAN ise Grafik Teknik Analiz ile alım satım ve grafik okuma tekniği işleyerek formasyon, trend çalışmaları ve kırılımlarını detay ve uygulamalı anlatacak. Bir sonraki haftada hareketli olabilecek hisselerin analizi salonda bulunan katılımcılarla beraber yapılacak.

 

  • SABAH SAAT 9.00 DA BAŞLAYACAK PROGRAMIN ÖĞLEDEN ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE BEKLENTİLİ SEKTÖREL, TEMEL, TAKAS, BİLANÇO ANALİZ VE YATIRIMCI PSİKOLOJİSİ İLE ZARAR KES ve KAR AL STOP BELİRLENMESİ KONULARI EKRANDA UYGULAMALI İŞLENECEKTİR.

 

  • ÖĞLE YEMEĞİ SONRASINDA SAAT 13.30-17.30 ARASI, TEKNİK GRAFİK ANALİZ ÇERÇEVESİNDE ALIM SATIM TEKNİKLERİ, MALİYET VE ALIM SATIM SEVİYESİ BELİRLENMESİ, GRAFİK OKUMA TEKNİKLERİ, TREND VE FORMASYON ÇALIŞMALARI İLE SÜRECEKTİR.

 

ÖĞLE YEMEĞİ+ÖĞLEYE KADAR VE ÖĞLEDEN SONRA DERS ARALARINDA ÇAY KAHVE VE APERİTİF İKRAMLARI OLACAKTIR. 

KONTENJANIMIZIN 50 KİŞİ İLE SINIRLI OLMASI NEDENİYLE KATILMAK İSTEYENLERİN AŞAĞIDAKİ TELEFONA REZERVASYON YAPTIRMALARI ÖNEMLE HATIRLATILIR.

 

NOT: EĞİTİM UYGULAMALI OLACAĞI İÇİN KATILIMCILARIN MÜMKÜNSE YANLARINDA LAPTOP GETİRMELERİ SAĞLIK VERİLİR.

TOPLANTI MEKANI:

Ramada Bursa Nilufer Hotel

Odunluk Mh. Liman Cd. No: 13/A 16110 Nilüfer / BURSA

ramadabursanilufer.com

cid:image002.png@01D4C2CA.F923C3C0  +90 224 666 05 55

 

18

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*