TAVHL TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş.- 23 HAZİRAN 2023

TAVHL TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş.

23 HAZİRAN: 180 DK BULLİSH KAMA+gPU+4’lü MAV STRATEJİSİ ANALİZ.

NOT: Kasasında 2,440 milyar TL miktarda döviz varlığı bulunmakta. 

 

 

11 ŞUBAT: GÜNLÜK YÜKSELEN TREND ANALİZ

17 EYLÜL: GÜNLÜK BEARISH ABCD FORMASYON ANALİZ.

BIST30 ve Yıldız Pazarda işlem gören hisse halen Defter Değerinin(28.00) altında işlem görürken(%17 altında), PP/DD oldukça düşük seviyede 0.83. Son verilerine göre 363 milyon TL sermayesine karşın 2021/6 bilançoda ciddi kar(220 milyon TL.) açıklamıştır. Bu çalışma KV-OV için geçerli bir analiz olduğunu da hatırlatmak isterim.

Stop seviyesi: 22.30 altı 1-2 gün kapanış halidir. 

 31 AGUSTOS: 240 DK. YÜKSELEN KANAL ANALİZ.

İki hafta önce analiz yaptığımız TOBO formasyon çalışmış hedefini yakalamış devamında düzeltmesini yaparak yükselen trend desteğinden destek almış. Böylece hareketler yükselen bir kanal oluşumuna yol açmış.
Piyasaların ters hareketine karşın alt trend kırılımında Stop seviyesine dikkat edilmeli. Üst trend direnç, alt trend stop olarak kabul görür.. Direnci kırması halinde yeni analize ihtiyaç doğar…

 

12 AGUSTOS: 180 DK TOBO FORMASYON+PULLBACK ANALİZ
Yıldız Pazarda işlem gören ucuz hisselerden. Bir hafta önce çalıştığımız Bullish Kama Formasyon kırılıp DÜK olması ardından DÜK desteğinden Pullback/onay alıp TOBO Formasyon oluşumuna imkan vermiş görünüyor.. 

NOT: PULLBACK HATTI STOP OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ.. 

06 AGUSTOS: 240 DK BULLISH KAMA+PU ANALİZ

Yıldız Pazarda ve BİST30  işlem gören şirketin PP/DD: 078 ucuz görünüyor. Düşük sermayeye yakın ilk çeyrek karı dikkat çekiyor.. Halka açıklık oranı %48 

28 NİSAN: 240 DK AŞAĞI AÇILAN BULLISH KAMA FORMASYON ANALİZ.

31 TEMMUZ: 240 DK PU+TREND ANALİZ

16.80 üstünde kalması ile DÜK trend direncine kadar bir atak ihtimali görülebilir..

31 OCAK: KISA PU+ABCD+GÜNLÜK SHARK FORMASYON ANALİZ..

ARALIK AYI ORTASINDA PAYLAŞTIĞIMIZ ANALİZ 2 HAFTADA %10 PRİM YAPMIŞ. ARDINDAN DÜZELTMEYE GİRMİŞ. BU DÜZELTME ESNASINDA AÇILAN KAMA İÇİNDE BULLISH ABCD VE BEARISH SHARK FORMASYONLARIN OLUŞMASINA İMKAN TANIMIŞ. NŞA KOŞULLARI BOZULMADIKÇA VE STOP OLMADIKÇA FORMASYON KATLAMALARINI YAKALAMA İHTİMALİ SÖZ KONUSU OLABİLİR..

12 ARALIK: 180 DK. TREND KIRILIMI VE MAVK OLUŞUMU(Hareketli Ortalama Kümeleşmesi)

RSI KENDİ DÜK OLUŞUMUNU GERÇEKLEŞTİRMİŞ ÖNCELİKLE 2750 ÜSTÜNDE KALMASI İLE DE FİYAT DÜK OLUŞUMUNU GERÇEKLEŞTİRİR.

7 MART: KAMA VE TREND KIRILIMI

ÖNCEKİ ANALİZİMİZ 2.5 AYDA %24 PRİM YAPMIŞ. 29.20 İLE 2’Lİ TEPE DİRENCİNE ULAŞINCA AYRICA NEGATİF UYUMSUZLUK (NU) GÖRÜLÜNCE DÜZELTME YANİ KAR SATIŞI İLE KARŞILAŞMIŞ. ANCAK RSI TREND KIRILIMI(TK) 28.50 DE GERÇEKLEŞMİŞ. KAMA VE FİYAT TREND KIRILIMI İSE DAHA AŞAĞIDA YANİ 26.60 DA GERÇEKLEŞMİŞ. BÖYLECE İNDİKATÖRÜN DAHA ÖNCEDEN UYARIDA BULUNDUĞU BİR DAHA GÖRÜLMÜŞ OLDU. DEVAMINDA FIBONACCI GERİ ALIM SEVİYELERİ İZLENEBİLİR.

5 ARALIK: GÜNLÜK DÜŞEN TREND(DÜK) ÇALIŞMASI

HİSSE 2 AYDA ZİRVEDEN %34 DEGER KAYBETMİŞ. SON HALİYLE RSI İLE OLUŞTURULAN PU VE RSI NİN DÜK OLMASI FİYATIN DÜK OLMASINI KOLAYLAŞTIRABİLİR NORMAL ŞARTLARDA. T1 TRENDİNİN KIRILMASI İLE TEPKİNİN GELEBİLECEĞİ VARSAYILARAK YATAY DİRENÇLERİN AŞILMASI HALİNDE T2 TREND YAKALANDIĞI SEVİYE DİRENÇ VAZİFESİ GÖRECEKTİR. T1 KIRILIP AŞILMADAN POZİSYON ALINMAMASI GEREKİR TEORİK OLARAK.

 

 

93

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*