TSPOR TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞL. TİC. A.Ş.-21 MAYIS 2021

TSPOR TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞL. TİC. A.Ş.

21 MAYIS: GÜNLÜK BULLISH KAMA, RSI DÜK ANALİZ.

RSI DÜK olup Onay alması önemli.. 2.50 üstünde tutunması halinde 1 hedef önem arz ediyor. Uzun vade DÜK direncini kırar ki devamında 2-3 hatta 4. hedeflerini test etmesi beklenir. 

17 OCAK: 150 DK FLAMA FORMASYON.

31 EKİM: FİNCAN KULP FORMASYON+TAKAS ANALİZ.

BİR ÖNCEKİ FORMASYON ANALİZ 9 HAFTADA %44 PRİM BIRAKMIŞ. DAHA SONRA KAR SATIŞLARI İLE FIBONACCI DÜZELTME SEVİYELERİNDEN %50 ORANINDA 117 DESTEK BULMUŞ.

SON DURUMDA FİNCAN KULP FORMASYON DİKKAT ÇEKERKEN KULP AŞAĞI AÇILAN KAMA (AAK) FORMASYONU İLE GERÇEKLEŞİYOR GÖRÜNÜYOR. KIRILIM HATTININ ÜSTÜNDE KALMASI HALİNDE ÖNCE AAK HEDEFİNİ ARDINDAN KULP YÜKSEKLİĞİ KADAR BİR ÇIKIŞ ARDINDAN BELKİ KISA DÜZELTMELER YAPARAK ÇANAK KATLAMASINA KADER İVME KAZANABİLİR NŞA. İÇİNDE. KULP 144 ÜSTÜNDE KISA DÜK DİRENCİNİ AŞARAK KIRILIM HATTINI YAKALAMASI İHTİMALİ UNUTULMAMALI.

NOT: Kırılım hattı yani boyun hattı üstünde(155) tutunması ile pozisyon açılmasının daha sağlıklı maliyet oluşturulacağı tercih sebebi olabilir. 

TRABZON SPOR 21 ekim tarihinde yüklü satış yaptı. Bu satışı CITIBANK yabancı o tarihten beri topladıkları gözlemleniyor. Bugün(1 Ekim)  tarihi itibariyle CITIBANK yabancı 4 milyon lot mallanmış. Muhtemelen maliyetleri de 130-135 arası olabilir. Bu durum dikkate alınmalı.. Yabancılar boşuna toplamaz bir hisseyi.

3 TEMMUZ: V FORMASYON

RSI GÜÇLÜ AL BÖLGESİNDE. 110 ÜSTÜNDE 200 EMA DİRENCİNİ KIRMASI HALİNDE FORMAYON HEDEFLERİNİ YOKLAYABİLİR..

5 NİSAN: AŞAĞI AÇILAN KAMA

14 EYLÜL: 

137

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*