DGNMO DOĞANLAR MOBİLYA GRUBU İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.-01 AGUSTOS 2023

DGNMO DOĞANLAR MOBİLYA GRUBU İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.

01 AGUSTOS: 180 DK FİBO YÜKSELEN TREND KANALLARI VE İÇİNDE OLUŞAN 3’LÜ MAV STRATEJİSİ + gPU ANALİZ.

07 HAZİRAN: HAFTALIK YUKARI AÇILAN KAMA ANALİZ. 

RSI VE FİYAT DÜK OLMAYA YAKIN DURMAKTALAR.

19 HAZİRAN: GÜNLÜK ÜÇGEN+TREND(DÜK) ANALİZ:

SIKIŞAN ÜÇGEN İÇİNDE RSI DÜK OLMUŞ, FİYAT 105 ÜSTÜNDE DÜK OLACAK, ANCAK İNDİKATÖRÜN ÖNCE TRENDİ KIRMASI HAREKETİN DAHA ERKEN OLACAĞINA İŞARET OLABİLİR. CARİ FİYAT 100..

25 ARALIK: 120 DK

Beş hafta önce 094 ile grafik analiz çalışması yapmıştık. 165 seviyesinde 200 EMA direncinden dönmüş ve bu sürede %75 pirim bırakmış. 120 dk grafiği incelediğimizde 1-2 olmak üzere NU oluşumu ile düzeltme yapmış. NU hatlarındaki RSI ile fiyat arasındaki erken trendin kırılmasına dikkat ederseniz en doğru maliyet yapmayı yada düzeltme yapılacak seviyeleri tespit etmiş olursunuz. 120 Fibonacci 0.786 geri alım desteği çalışırsa bearish ABCD formasyonu ihtimali doğar.

 

15 KASIM: GÜNLÜK

ÖNCE PAYLAŞTIĞIMIZ KAMA İÇİNDE HAREKETİ DEVAM ETMİŞ. ÜST BANDI KIRINCA KAMA FORMASYONU ÇALIŞMAYA BAŞLAR. YAKIN HEDEF KAMANIN EN GENİŞ KENARI YÜKSEKLİĞİ KADARDIR. DEVAMINDAKİ YÖN ORAYI YAKALAYINCA YENİDEN ANALİZ EDİLMESİ LAZIM.

KAMALAR/TAKOZLAR DÖNÜŞ FORMASYONLARIDIR.. 

Ters takozlar/kamalar, görünüşteki düzeltici takozlar ile kesinlikle aynıdır.Fark, trend ile ilgili olarak ortaya çıktıkları yerdir. Bir eğilimin sonunda bir ters kama meydana geldiğinde, fiyatı kamaya eşit bir zıt harekete itme potansiyeline sahiptir. 

25 EKİM: GÜNLÜK

 

46

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*