KOZAA KOZA ANADOLU MADENCİLİK A.Ş. -12 NİSAN 2023

KOZAA KOZA ANADOLU MADENCİLİK A. Ş.

12 NİSAN: GÜNLÜK FLAMA FORMASYON+3’LÜ MAV STRATEJİSİ ANALİZ.

29 NİSAN: FIBO TREND KANALLARI VE 3’LÜ MAV STRATEJİSİ ANALİZİ.

18 AGUSTOS: 120 DK ÇANAK FORMASYON.
Çanak kırılım hattı üstünde tutunmasını görmek lazım maliyet için. 

 

06 MAYIS: GÜNLÜK BEARISH ABCD FORMASYON ANALİZ.

13 KASIM: BEARISH KELEBEK/BUTTERFLY FORMASYON
Formasyon şablonuna göre C dibin aşağı kırılması Stop olarak takip edilmeli. Çıkışın devamı halinde XB uzantılı alçalan trend direnç olarak karşısına gelebilir. Ama birkaç deme ile piyasanın alım yapması halinde önce B yatay direnci ardından X yatay direnç ve D katlamalarına kadar bir hamle ihtimali söz konusu olacaktır. 

17 TEMMUZ: TREND(DÜK) +FİBO DİRENÇLERİ

8 ŞUBAT: 60 dk. PU+DÜK ÇALIŞMASI
ÖNCEKİ GRAFİKTE PAYLAŞTIĞIMIZ NU GEREĞİ HİSSE DÜZELTMESİNİ YAPTI. DAHA SONRA KÜÇÜK BİR TEPKİ ÇIKIŞI SONRASI TREND KIRILINCA SERT DÜŞTÜ. SON HALİYLE PU+DÜK KIRILIMINA YAKIN GÖRÜNTÜ HAKİM.. ÖNCEKİ PU+NU EĞİTİM AMAÇLI GÜZEL ÖRNEK OLUŞTURMUŞLAR..

5 ARALIK: GÜNLÜK NU

RSI İLE OLUŞTURDUĞU NEGATİF UYUMSUZLUK GEREĞİ(NU) BİR DÜZELTMENİN GELMESİ OLASI GÖRÜNÜYOR.FİBONACCİ GERİ ALIM DESTEKLERİ YADA YÜKSELEN TREND DESTEĞİ ÇALIŞABİLİR Mİ İZLEMEK GEREK.

19 KASIM:

GÜNLÜK BEARISH SHARK

20 AGUSTOS

 

14 AGUSTOS: ENDEKSİN SERT DÜŞÜŞÜNE AYAK UYDURAN HİSSE DİPLERDE PU OLUŞTURMUŞ..

26 TEMMUZ:

650 kırıp geçmesi halinde UZATMALI V FORMASYONU oluşumu daha mantıklı görünmekte. Ancak 650 üstünde kalamaz 610 lara doğru yeni bir gevşeme süreci başlarsa ve aşağı sarkmazsa daha fazla o zaman TOBO dan söz edilebilir. Bu haliyle UZATMALI V formasyonu daha uygun görünüyor.

17 TEMMUZ

200 EMA DESTEĞİNİN 600 DA KIRILMASIYLA STOP OLDU. ALÇALAN KANAL İÇİNDE MUHTEMELEN DESTEK BULABİLECEĞİ FİBONACCİ SEVİYELERİ GRAFİKTE GÖSTERİLMİŞTİR. HANGİ KANAL KIRILIRSA O YÖNDE HAREKET DEVAM EDER TEKNİK GRAFİK OLARAK.

 

72

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*