GWIND GALATA WIND ENERJİ A.Ş.-20 EYLÜL 2022

GWIND GALATA WIND ENERJİ A.Ş.

20 EYLÜL: Gizli PU+RSI FORMASYON VE DÜK ANALİZ+3’LÜ MAV STRATEJİSİ ANALİZ. 
Haziran başında 7.35 ile analiz paylaşmıştık. %132 PRİM ardından yakın zirvesinden %-20 düzeltme yaptı. Yeniden grafik olgunluğa yakın görünüyor.

Rüzgar ve rüzgarı enerjiye dönüştüren şirket.

RSI de formasyon oluşumuna nadir görülür ama bu önemli bir göstergedir. 

06 HAZİRAN: FIBONACCI YÜKSELEN TREND KANALLARI+SİMETRİK ÜÇGEN FORMASYON ANALİZ.

GALATA WIND ENERJİ, gerek  güneş santralleri (GES) ve gerekse rüzgar santralleri(RES) ile temiz enerji üretimi ile karbon emisyon azaltımı sağlıyor. 

Galata Wind, Türkiye’nin dört bir yanındaki Gold Standard ve VCS sertifikalı güneş santralleriyle %100 yenilenebilir enerji üretiyor. Evlerin, okulların, iş yerlerinin, akaryakıt istasyonlarının, üretim merkezlerinin çatılarına kendi enerjilerini üretmeleri için güneş enerjisi sistemleri tasarlıyor.

Haziran 2012 yılından beri Doğan Holding iştiraki olarak faaliyet gösteren Galata Wind Enerji A.Ş., %100 yenilenebilir enerji kaynaklı, çevreye duyarlı elektrik enerjisi üreterek, yıllık yaklaşık 400.000 ton karbon emisyon azaltımı sağlıyor. Toplam 269 MW kurulu güce sahip Galata Wind’in hedefi yenilenebilir enerji kaynaklarını doğru kullanarak ülkemizin enerjideki dışa bağımlılığını azaltmak, çevreye duyarlı, güvenilir ve sürdürülebilir bir iş modeli ile Türkiye’nin temiz elektrik sağlayıcısı olmak.

Doğanın eşsiz değişim gücü rüzgâr, Galata Wind tecrübesiyle yenilenebilir enerjiye dönüşüyor, ülkemizin ve insanlarımızın hizmetine giriyor.

GALATA WIND ENERJİ’NİN 2022 YILI 3 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 182.170.914 TL (2021/3 AYLIK: 7.796.717 TL)

24 KASIM: GÜNLÜK ÇANAK FORMASYON ANALİZ.

5.05 Üstünde tutunması ile pozisyon alınması sağlıklı olur..

12 AGUSTOS: GÜNLÜK ÇANAK FORMASYON ANALİZ

Maliyet için 404 üstünde tutunması beklenmeli..
Yıldız Pazarda işlem görmekte halka açıklık oranı %27.. 

29

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*