ŞİRKET ZİYARETLERİ-AVHOL Avrupa Yatırım Holding-01 ARALIK 2022

ŞİRKET ZİYARETLERİ

AVHOL Avrupa Yatırım Holding

AVHOL sağlık sektörü yanında, tarım ürünleri yetiştiriciliği ve geri dönüşüm alanlarında faaliyetlerini sürdürürken Yenilenebilir Enerji sektörüne de girmeyi planlıyor. 
Ürettiği tarım ürünlerini ulusal zincir marketlere(migros, metro, şok, a101, carrefour v.b.) satıyor.

Şirket ziyaretlerimizin 25-26 Kasım tarihlerinde merkezi İstanbul’da bulunan Avrupa Yatırım Holding bünyesinde yer alan ve İstanbul’da faaliyet gösteren Holding, Avrupa Hospital(Avrupa Hastanesi) ve Global Göz Tıp Merkezini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ‘yi ziyaret ettik. Ayrıca İstanbul dışındaki iştirakleri hakkında da bilgiler aldık.
BIST’e kote olan holding ve iştirakleri hakkındaki bilgileri yatırımcılarla paylaşmak istedik. 

Ziyarette edindiğimiz bilgileri toparlayarak aşağıda paylaşıma sunduk. 

https://avrupayatirim.com.tr/

Avrupa Yatırım Holding, sürdürülebilir, değer odaklı ve sorumlu yaklaşımı ile güçlü büyüme potansiyeline sahip sektörlerde yatırımlar yaparak organik ve inorganik olarak büyümesini sürdüreceği ifade ediliyor.

Yönetim kurulu başkanı Ramazan Burak Telli öncülüğünde 2014 yılında sağlık sektörü ile faaliyetlerine başlayan Avrupa Yatırım Holding, orta vadede yatırımlarına sağlık, enerji, inşaat, yazılım gibi stratejik sektörlere yatırım yapmayı ve hızlı bir şekilde büyümeyi hedefliyor.

 

Avrupa Hospital, 1996 yılında kurulan Arnavutköy’ün ilk özel hastanesidir. Bilimsel ve ileri tıp teknolojik gelişmeleri yakından izleme kapasitesine sahip doktor kadroları, teknolojik alt yapısı, hasta odaları, poliklinikleri, laboratuvarları ve görüntüleme merkezi ile hastalarına güvenli bir ortamda 16 branşta hizmet veriyor.

 

Özel Global Dr. Göz Tıp Merkezi

2018 yılında Dr. Hasan Oğuzhan tarafından İstanbul Aksaray mahallesinde kuruldu. Göz Tıp Merkezi,en temel amacı ise göz ve göz çevresi sağlığı alanındaki kalite standartlarını daha da yükselterek marka bilinilirliğini arttırmak ve uluslararası alanda hastalara hizmet vermektedir.

göz kapağı estetiği

AGRICO TARIM ÜRETİM A.Ş.

Uluslararası standartlar ve prosedürler dahilinde Kaliteli ve Güvenilir Tarım Ürünleri üretimi

Sakarya bölgesinde 2015 tarihinde yaklaşık 350 dönüm tarla üzerinde kuruldu. Karnabahar,kabak, marul ve kereviz ekimi yapıyor. Ürünleri ulusal zincir mağazalarda satışa sunarak tüketiciyle buluşturuyor. Ulusal zincirler dışında İstanbul halinde de satış gerçekleştiriyor. Önümüzdeki beş yıllık süreçte 700 dönüm tarımsal alanda ekim yapmayı hedefliyor.

gidasepeti.com.tr Türkiye’de internet üzerinden organik ürünlere büyük bir yenilik getiriyor. 2020 yılında kurulan gidasepeti.com.tr bundan çok daha öncesine sahip bir tarım deneyimi barındırıyor. 

 

Naturel Geri Dönüşüm

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi merkezli olarak kurulan Naturel Geri Dönüşüm firmamız, suni derileri geri dönüşüm işleminden sonra epdm membrana dönüştürmektedir. (Çocuk oyun parklarındaki yumuşak ve hava koşullarına dayanıklı malzemeye dönüştürme)Image

Garliko Gıda Maddeleri

Garliko gıda tarımsal üretime dayalı ürünlerin pazarlanmasına yönelik kurulmuş bir şirkettir. Ancak kısa sürede kontrollü ve belgeli tarımsal ürünler yani ÇKS Belgesi almış sarımsak üretimine başlamış. Garliko gıda doğal ürünler belgeli kontrollü üretilen tarım ürünleri ve belgeli organik ürünler üretimi sürdürülmektedir. Kuruluşundan kısa bir süre içinde migros, carrefour, özdilek, mopaş, a101, şok ve metro gibi ulusal marketlerde sanal satış sitesiyle önemli bir ivme kazandığı belirtiliyor. 

Avrupa Yatırım Holding yenilenebilir enerji sektörüne giriyor

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Avrupa Yatırım Holding’in 50 milyon TL’lik sermayeyle Avren Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin kuruluşu için harekete geçerek, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermeye başlayacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Avrupa Yatırım Holding Başkanı Ramazan Burak Telli, “Avrupa Yatırım Holding olarak gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle doğru sektörlerde yatırım yaparak değer oluşturmayı amaçlıyoruz. 2023’te istikrarlı bir büyüme öngörülen yenilenebilir enerji de bu sektörler arasında öne çıkıyor. Bu kapsamda, yenilikçi, değer odaklı ve çevreye duyarlı son yatırımımız, 50 milyon TL’lik sermayesiyle Avren Enerji oldu. Yenilenebilir enerji sektörü için büyük yatırımlar planlıyoruz” dedi.

7

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*